Kim Kardashian lasi pepusse süste teha, aga mitte sel põhjusel, mida sa arvad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashain ajakirja Paper esikaanel
Kim Kardashain ajakirja Paper esikaanel Foto: Paper Magazine

Seltskonnadaam Kim Kardashian tunnistas, et ta on lasknud tagumikku süste teha.

Kurvika naise võimas ahter on alati tekitanud kahtlusi, et ta on peput kirurgiliselt kohendanud. Näiteks 2007. aastal jäi Miami klubis pidutsenud Kim pildile lohukesega tagumikus, mis paistis kuulujutte kinnitavat.

Kim selgitas nüüd, et ta on tõesti tagumikku süste teha lasknud, kuid hoopis muul põhjusel. Nimelt põeb ta nahahaigust psoriaasi ja selle leevendamiseks süstitakse talle kortisooni.

35-aastane teletäht avastas oma haiguse siis, kui ema Kris Jenner märkas tema jalal punast löövet.

«Ma läksin arsti juurde, et tagumikku kortisoonisüst teha,» selgitas Kim. «Ma elasin Cedars-Sinai haigla lähedal ja üks mu naaber töötas seal nahaarstina. Läksin tema juurde ja ta ütles, et on vaid üks võimalus miljardist, et süst tekitab mu taguotsale suure lohu. Otse loomulikult tekkis mu tagumikule lohk!» 

Kim Kardashian 2007. aastal Miami klubis Karu & Y. Foto:
Kim Kardashian 2007. aastal Miami klubis Karu & Y. Foto: Foto: Vida Press

Kim seletas, et lohk oli näha isegi fotodelt ja seetõttu hakkasid levima kuulujutud ilulõikusest.

«Minust on olemas Miamis tehtud pilt, kus kannan kitsast elektrisinist kleiti. Sellel on lohk kenasti näha. Ma arvan, et sellest saidki alguse kõlakad, et ma olen tagumikku implantaadid pannud,» nentis Kim ja lisas: «Ma käin iga paari aasta tagant kortisoonisüsti tegemas. Lasin just Vegases süsti teha, sest psoriaas lõi jälle välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles