Viimaks on see õudus läbi! Johnny Depp ja Amber Heard jõudsid lahutuse osas kokkuleppele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard, Johnny Depp
Amber Heard, Johnny Depp Foto: SCANPIX

Näitlejad Johnny Depp ja Amber Heard jõudsid lahutuse tingimuste osas kokkuleppele.

30-aastane Heard võttis tagasi 53-aastasele Deppile esitatud lähenemiskeelu tingimusel, et ta ei saa enam sama hagi kohtule esitada, teatab TMZ. Heard süüdistas Deppi enda kallal vägivallatsemises.

Depp nõustus Heardile maksma umbes seitse miljonit dollarit.

«Meie suhe oli väga kirglik ja mõnikord plahvatuslik, kuid seda sidus alati armastus,» seisis paari ühises avalduses. «Kumbki osapool pole esitanud valeväiteid majandusliku kasu saamise nimel. Puudus igasugune kavatsus füüsilist või emotsionaalset kahju põhjustada. Amber soovib Johnnyle tulevikuks parimat. Amber annetab lahutuse käigus saadud tulu heategevuseks. Rohkem avaldusi sel teemal ei ilmu.»

Foto: Vida Press

Depp ja Heard abiellusid 2014. aastal ning nad ei sõlminud abielueelset lepingut. Näitlejanna andis lahutuse sisse pärast 15 kuud kestnud abielu, kui Heard süüdistas meest koduvägivallas ning avaldas mitmed pildid enda sinikates näost.

Daily Mail Online'i andmetel jõuti kokkuleppele siis, kui avalikkuse ette jõudis materjal sellest, kuidas Depp vihahoos sõrme lõikas ja seinale solvavaid sõnumeid kirjutas.

«Lood verega kirjutatud sõnumitest oli Johnny jaoks murdepunkt ja ta oli täiesti löödud. Asjad, mis viimastel päevadel tema kohta avalikkuse ette on tulnud, mõjusid talle rängalt. Ta tahtis, et see kõik läbi oleks,» rääkis allikas.

Allikate sõnul sõlmiti rahaline kokkulepe nädalavahetusel, kuid vaidlust tekitas dokumendi sõnastus. Heard soovis Deppiga ühist avalikku avaldust, milles Depp oleks tunnistanud vägivallatsemist, kuid Depp keeldus kategooriliselt. Selle asemel muudeti sõnastust pehmemaks, millega olid rahul nii Depp kui Heard.

«Amber on kokkuleppega rahul. Tema jaoks polnud asi kunagi rahas - ta polnud rahul sellega, kuidas Johnny teda kohtles. Amberile oli selle kõige uuesti läbi elamine väga raske,» lisas allikas. «Ta ei soovinud Johnnyt enam piinata ja soovis asja lõpetada enne kolmapäevast kohtuistungit.»

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles