Justini ja Selena suhte koledad detailid tulid päevavalgele! Kes pettis keda?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber ja Selena Gomez
Justin Bieber ja Selena Gomez Foto: SCANPIX

Ekskallimad Justin Bieber ja Selena Gomez sattusid sotsiaalmeedia vahendusel sõnasõtta.

Asi sai alguse sellest, kui Justin kaitses oma praegust tüdruksõpra Sofia Richiet õelate fännide eest ja ähvardas oma Instagrami konto privaatseks muuta.

Selena märkis seepeale, et kui Justinit häirivad uue silmarõõmu kohta käivad kommentaarid, siis ehk oleks targem mitte temast pidevalt pilte postitada.

«Kui sa seda hate'i taluda ei suuda, siis lõpeta oma tüdruksõbra piltide jagamine. Teie suhe peaks olema eriline ja kuuluma vaid teile. Ära ole vihane oma fännide peale. Nad armastavad sind ja toetasid sind ammu enne kui keegi teine,» manitses Selena.

Justin ei jäänud vastus võlgu ja vihjas, et Selena kasutas teda kuulsuse nimel ära.

«Naljakas on näha inimesi, kes kasutasid mind tähelepanu saamiseks ära, nüüd minu poole sõrme viibutamas. Kurb. Ma ei taha, et kedagi vihataks. Loodan, et te kõik olete mu sõprade ja teineteise vastu lahked. Ja ma armastan oma beliebereid!» rõhutas Justin.

Selena järgmine kommentaar oli veelgi isiklikum - ta süüdistas Justinit petmises.

«Naljakas, et inimesed, kes murdsid korduvalt truudust, näitavad näpuga nende peale, kes olid andestavad ja toetavad. Pole imestada, et fännid on vihased. Kurb,» torkas Selena.

Justin andis vastu: «Mina petsin? Oh, kas ma unustasin sinu ja Zayni?» See oli ilmselt viide intervjuule, milles Selena andis mõista, et Zayn Malik kutsus ta kohtingule ja võibolla ta isegi läks.

Selena viimast süüdistust enam ei kommenteerinud ja lõpetas vaidluse sõnumiga fännidele: «Te olete kogu mu elu! Te olete kõige tähtsamad. Tänu teile saan iga päev tegeleda sellega, mida armastan kõige rohkem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles