Jaan Tootsi meelest pole aeg Katiga abiellumiseks veel õige

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moemess ”Ilu Sõnum 2010”, tõi reedel ja laupäeval messile palju erinevaid inimesi ning rohkelt eksponente. Messile tulid koos Kati ja Jaan Toots
Moemess ”Ilu Sõnum 2010”, tõi reedel ja laupäeval messile palju erinevaid inimesi ning rohkelt eksponente. Messile tulid koos Kati ja Jaan Toots Foto: Maksim Toome

Jaan Toots räägib, et tal on lahutamise ja abiellumise ajastamiseks omad põhimõtted ning praegu pole aeg veel Katiga abiellumiseks käes.

Selles küsimuses nimetab ta eeskujudena Lennart Meri ja Toomas Hendrik Ilvest. Jaan pole ka lahutanud enda abielu Kerstist.

Samas Kati Toots tunnistab Hannes Võrnole täna õhtul Kanal 2 saates, et lapsena unistas ta printsessiks saamisest ja täiskasvanuna abiellumisest. Kati tunnistab ka, et tal polnud uue kodu valmimisel Keila-Joale võimalik kaasa rääkida. See tulenes küll sellest, et Kati ja Jaani suhe polnud veel kindel ning Jaan oli juba asunud maja iseseisvalt ehitama.

Saates arutavad Jaan Toots ja Hannes Võrno vastastikku, et kas nad on oma praeguses vanuses sarved maha jooksnud. Ausad vastused annavad nii Jaan kui Hannes. Samuti räägivad nad sellest, et kas Jaan Toots läheb Riigikokku selleks, et heale palgale saada.

Saates tuleb ka juttu Siim Kallase tütre Kaja Kallasega, sellest kas tema suhet endise rahandusministri Taavi Veskimäega võib tõsiselt võtta.

«Hannes Võrno Q» on eetris Kanal 2 täna õhtul kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles