Ränka ja malbemat tümmi Obama moodi: USA president avaldas oma selle suve playlisti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Barack Obama.
USA president Barack Obama. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide president avaldas eelmisel nädalal Twitteris oma selle suve lemmikmuusika, mille ta oli jaotanud kaheks: ühes lemmikud päevaseks ja teises öiseks kuulamiseks.

Obama kirjutas Twitteri postituses: «Olen kaua oodand, et see avaldada: suve playlist, kordusel. Mida kõik teised kuulavad?»

Muusikamaitsest lähtuvalt saab inimeste kohta teha igasuguseid järeldusi. Näiteks võiks arvata, et klassikalise muusika kuulajad on enamuses keskmisest intelligentsemad inimesed. Pop-muusika fännid on aga üldiselt pigem nooremad, keskmiste standardite järgi inimesed.

Mida võiks siis öelda Obama kohta tema muusikamaitse järgi?

Ilmselgelt on USA president lugude valikus proovinud olla võimalikult mitmekesine, et mitte teha kellelegi liiga ja tunnustada neid kes oma žanris tippu jõudnud. Seega ei saa siin eriti järeldusi teha. Muusikat on nii vanemat kui uuemat, rokist räpini.

Nonii, Obama astub Ilvesele ägedaima presidendi võistlusel juba kanda! Toomas, nüüd on sinu käik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles