Ekside sõnasõda! Selena Gomez soovitas Justinil oma tüdruksõbra pilte mitte sotsiaalmeediasse toppida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez, Justin Bieber
Selena Gomez, Justin Bieber Foto: SCANPIX

Popmuusika printsess Selena Gomez soovitas oma ekskutil Justin Bieberil tüdruksõbrast sotsiaalmeediasse pilte mitte enam postitada.

24-aastane lauljanna, kes oli viis aastat kestnud kokku-lahku suhtes Justib Bieberiga, ütles oma eksile, et ta võiks oma tüdruksõbra Sofia Richie piltide postitamise lõpetada, kui ei suuda kriitikat taluda ning julgustas oma fännide peal mtte viha välja elama, vahendab Female First.

Brünett kaunitar kommenteeris pilti Justini Instagramis, kus mees ähvardas sotsiaalmeedia hüljata.

«Kui sa ei suuda vihkamist taluda, siis lõpeta oma tüdruksõbra piltide postitamine - see peaks teie vahel eriline olema. Ära ole oma fännide peale vihane, nad armastavad sind,» kirjutas Selena.

Justin Bieber aga ei jäänud võlgu ning süüdistas oma endist kallimat enda ärakasutamises tähelepanu pärast.

«On naljakas, et inimesed, kes kasutasid mind ära tähelepanu pärast üritavad siiamaani näpuga näidata. Kurb. Armastusega,» lajatas Bieber vastu ning lisas, et loodetavasti suudavad kõik tema sõprade vastu lahkeks jääda ning väitis, et armastab oma fänne.

Selena aga otsustas seejärel vastata fotoga, kus tänas oma fänne toe ja armastuse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles