Tähelepanu! Pronksmedali võitnud Eesti sõudjad saabuvad koju!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudjad (vasakult) Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson olid sel olümpial esimesed Eesti sportlased, kes said medali.
Sõudjad (vasakult) Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson olid sel olümpial esimesed Eesti sportlased, kes said medali. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna hilisõhtul kl 00:10 saabuvad koju Rio olümpiamängudelt pronksmedali võitnud Eesti paarisaerulise neljapaadi liikmed Tõnu Endrekson, Andrei Jämsä. 

Koos kahe medalistiga jõuavad koju ka treener Matti Killing, võistkonna varuliige Sten Erik Anderson ja füsioterapeut Liisbet Puust. Olümpiasangarite perekondi, sõpru, fänne, toetajaid ja kõiki spordihuvilisi oodatakse medaliste tervitama täna Tallinna Lennujaama Vanasse Terminali (Lennujaama tee 12).

Palume olümpiamedaliste tervitama saabujaid jõuda Lennujaama ca 10 minutit enne lennuki saabumist. Lennuki saabumise aega saab reaalajas jälgida siit.

Allar Raja ja Kaspar Taimsoo saabuvad Eestisse kolmapäeva öösel vastu neljapäeva kl 00:05.

Sõudjate saabumise ajad Eestisse:

15.08 kl 00:10 (len LH0884) – Tõnu Endrekson, Andrei Jämsä, Matti Killing, Liisbet Puust, Sten Erik Anderson

18.08 kl 00:05 (lend LH0884) – Allar Raja, Kaspar Taimsoo

Eesti olümpiamedalistide ja olümpiadelegatsiooni liikmete pidulik vastuvõtt toimub vahetult pärast olümpiamängude lõppu, 23. augustil Tallinna Raekoja platsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles