Eesti poiss rabab Hollywoodis: põrandal maas sai nutetud nagu beebi...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Rehi
Artur Rehi Foto: SCANPIX

Möödunud suve lõpus alustas Hollywoodi teatrikoolis õpinguid Eesti poiss Artur Rehi, kes läks pärast 12. klassi lõpetamist õppima USA näitekooli American Academy of Dramatic Arts, kirjeldas oma esimesi kogemusi välismaal ning tunnistas «Vikerhommikus», et loodab lepingut Hollywoodis.

Rehi läks Hollywoodi, oodates kulda ja karda, kuid nägi tänavatel hoopis kodutuid ja narkootikumide ning alkoholi käes vaevlevaid inimesi, vahendab Menu

«Ma läksin väga naiivse poisina sinna ja tagasi tulin tules karastatud mehena. Staare ma seal ei näinud, nägin rasket tööd, vaeva ja higimulli otsa ees aasta aega,» seletas Rehi, et uue keskkonnaga harjumine oli korralik väljakutse. «Põrandal maas sai nutetud küll nagu beebi.»

Rehi sai kutse teisele kursusele, kuid vajab selleks 40 000 dollarit - sellest osa on olemas pangalaenu abil ja ülejäänu kokkusaamiseks korraldab noormees heategevusoksjoni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles