Clarkson: Hammondi saaks seksismi pärast vallandada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Top Gear» ehk Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond ja The Stig
«Top Gear» ehk Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond ja The Stig Foto: WENN.com

«Top Geari» staar Jeremy Clarkson avalikustas, et kaassaatejuht Richard Hammond palus naissoost kolleegil tema genitaale maitsta.

Clarkson viitas telekanalist Sky Sports seksistliku märkuse pärast vallandatud saatejuhtidele Andy Grayle ja Richard Keysile ning meenutas pontentsiaalselt väga solvavat juhtumit «Top Geari» etendusel, vahendab Digitalspy.

«Alles eelmisel aastal, kui me Lõuna-Aafrikas esinesime, märkasime Richard Hammondiga, et üks parameedik on väga kaunis. Leiutasime iga päev uusi valusid ja haigusi, et teda külastada,» jutustas Clarkson.

«Viimasel päeval ütles Hammond talle: «Õde, ma arvan, et mu nokul on imelik maitse.» Kas Hammond tuleks selle eest lahti lasta? Mõned inimesed arvaksid tõesti nii ja tegelikult tuleks just nemad üle vaadata. Sest neil puudub iseloomujoon, mis on maailmas väga tähtis - tolerants,» lisas Clarkson.

Kolmapäeval toimunud Briti teleauhindade galal naljatasid «Top Geari» saatejuhid, et neid oleks võinud juba sada korda lahti lasta, arvestades, mida nad öelnud on.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles