Muusikust rulamees: tegelikult ei ole mul staarihaigust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Tartlane Aleksandr Tubin (18) on rohkem tuntud oma rulatamise oskuse poolest. Noormees tuli end staarisaatesse promoma, et äsja alustatud bändile start lihtsam oleks. Ka lugu, mida kohtunike jaoks harjutatud sai, oli ta enda kirjutatud.


«Tegelikult mul staarihaigust otseselt ei ole. Ei taha olla väga kuulus, et kõik teaksid mind ja kui keegi ei tea, siis imestaks, et oh, kuidas nüüd nii,» muigas Tubin, kes tänu rulatamisel Simpel Sessionil on tegelikult esinenud kümnetele tuhandetele inimestele erinevatel võistlustel kohapeal ning sadadele tuhandetele teleekraanide ees.

Tema vastloodud bänd viljeleb pigem 80ndatest inspireeritud rockmuusikat. Tubini enda põhipill on basskitarr, kuid muusikakoolis on ta lõpetanud näiteks klaveri eriala ja mänginud nii trumme kui trompetit.

Väikse talismanina, aga ka tema välimuse olulise osana, oli mehel peas vanaisale kuulunud vildist saunamüts. «Loodan, et toob mulle õnne!»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles