Kui palju maksab Flow festivali külastus?

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Flow Festival

Helsingis toimub hetkel muusika- ja kunstifestival Flow. Kes sellel aastal Flow'le veel ei jõudnud, aga plaanib järgmisel aastal minna, on huvitatud kindlasti sellest, palju festivali külastus umbes maksab.

Festivalipilet

Flow festivali kolme päeva pilet maksab 182 eurot. Selle raha eest saab aga kolme päeva jooksul vaadata kümnel erineval laval rohkem kui sadat erinevat artisti, külastada festivalikino ja vaadata kunstinäitusi. 

Võrdluseks, Lätis toimuva Positivuse festivali kolme päeva pilet jääb alla saja euro. 

Foto: Flow Festival
Foto: Flow Festival Foto: Flod Festival

Transport

Edasi-tagasi laevapiletid Helsingisse ja tagasi jäävad umbes vahemikku 20-50 eurot. Laevapiletitele lisandub veel ühistransport sadamast festivalipaika, majutuskohta jne. 

Majutus

Erinevalt Positivuse festivalist on Flow linnafestival, ehk festivalialal telkimist ei toimu, seega tuleb endale leida Helsingis majutuskoht. 

Foto:
Foto: Foto: Flow Festival

Toit ja jook

Ühe toidukorra (burgeri, vrapi, prae) hind jääb Flow festivalil vahemikku 10-14 eurot. Oma toidu kaasa võtmine on aga ka lubatud.

Kohv ja karastusjoogid maksavad 3-5 eurot. Kõige kallim on Flow festivalil kahtlemata alkohol. 0,3 liitrine purk õlut või siidrit maksab keskmiselt 6-7 eurot. Joogi hinnale lisandub festivalil aga veel pandihind, mis on üks euro. Festivalialal on taara kogumispunktid, kust saab oma euro hiljem tagasi. 

Foto:
Foto: Foto: Flow Festival
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles