Flow festivali võimas esimene päev

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flow Festivali esimene päev
Flow Festivali esimene päev Foto: Sami Heiskanen

Eile algas meie põhjanaabrite juures muusika- ja kunstifestival Flow. Võimsa avapaugu suvises Helsingis andsid Massive Attack, Iggy Pop ja Lil B.

Eilse õhtu peaesineja oli kahtlemata mõjukas Bristoli kollektiiv Massive Attack, kes pakkus koos shoti bändi Young Fathersiga rahvale visuaalselt nauditavat lavašõud. Massive Attack tuli alles kolm päeva tagasi välja ka oma uue singliga «The Spoils», mida tasub kindlasti kuulata.

Kõige humoorikama esineja tiitli pälvib kindlasti ameerika räppar Lil B, kes laval eriti häält ei teinudki, vaid lihtsalt võttis erootilisi poose, hõõrus end vastu põrandat ja kõlareid, üritas justkui kankaani tantsida ja karjus kui hea meel tal ikka laval olla on.

Räppar Lil B Foto:
Räppar Lil B Foto: Foto: Flow Festival

Kõige huvitavam Lil B konsterdi puhul oli see, et lava ette olid kogunenud just noored mehed, kes lausa hullusid, kui räppar oma särgi publiku hulka viskas. 

Iggy Pop, kes andis ka Positivusel vaatemängulise kontserdi, kepsutas mööda Flow lava veel reipamal sammul kui Lätis.  Rahvas igatahes hullus ja naised nutsid õnnest, kui neil õnnestus oma sõrmeotsaga vanameistri keha puudutada.

Iggy Pop Foto:
Iggy Pop Foto: Foto: Flow Festival

Eile kogunes Flow festivalile üle 25 000 külastaja. Korraldajad prognoosivad, et tänavune festival teeb rekordi ja Flow festivali tuleb kaema vähemalt 80 000 inimest. Kuna ilm on täna Helsingis vihmane, siis ole näha, kas publikurekord ka teoks saab. 

Foto:
Foto: Foto: Flow Festival
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles