Printsess Diana turvamees avaldas, milline kuulujutt tegi naisele kõige rohkem haiget

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana ja prints Harry 1995. aastal
Printsess Diana ja prints Harry 1995. aastal Foto: SCANPIX

Sellest on möödunud ligi 20 aastat, kui armastatud printsess Diana suri Pariisi autoõnnetuse tagajärjel. Naise kahtlase surma ümber on levinud ohtralt teooriaid ning endiselt hämmastavad õnnetuse detailid maailmat.

Ken Wharfe, kes kuulus naise turvameeskonda kuus aastat ja lahkus 1993.aastal, paljastas, et printsess Diana surma oleks saanud ära hoida. 

Wharfe sõnas, et turvameeskond oleks pidanud paluma abijõudu politseilt ning ka kihutamist oleks saanud vältida. Lisaks oleks ta nõudnud, et kõik autos olijad kinnitavad turvavöö.

Ken Wharfe'i kirjutatud raamat paljastab ka ühe kuulujutu, mis printsess Dianale kohutavalt haiget tegi - jutte, et prints Harry bioloogiline isa ei ole prints Charles.

Wharfe lisas, et Dianal oli afäär James Hewittiga, kes kuulujuttude järgi olevat ka Harry isa, aga nad veetsid ühist aega alles pärast Harry sündi. "Lihtne kuupäevade võrdlus tõestab, et Hewittil on võimatu olla Harry isa. Kui ma korra seda Dianaga arutasin, oli naine teema pärast pisarais."

Loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles