Winny Puhh täna ainukordse kavaga „Vegan Fox – Impossible“ Tallinna Teletorni hoovis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpia kasiino 1. sünnipäevapeo erikülaliseks oli Winny Puhh
Olümpia kasiino 1. sünnipäevapeo erikülaliseks oli Winny Puhh Foto: Viktor Burkivski

Eesti ainus mentaalne paleobänd Winny Puhh annab täna, 12. augustil, selle suve ainsa Tallinna kontserdi Teletorni hoovis. Eesti sensatsioonilisem bänd on spetsiaalselt esimese lihafestivali- “Paleofest 2000”  jaoks loonud kava „Vegan Fox – Impossible“.  Winny Puhh hoiatab, et tegemist on tugevalt diskrimineeriva sündmusega, oodatud on kõik paleohuvilised east, nahavärvist ning seksuaalsest orientatsioonist olenemata.

Ürituse korraldajad paluvad külalistel võimalikult õigeaegselt kohale tulla, et mitte ilma jääda artistide etteastest. Tallinna Teletorni hoovi on kontserdikülastajatele avatud sissepääs alates 19.00 ja kontsertkava algab 20.00. Kontserdi juhatab sisse Eero Reinu.

19.00 Avatakse väravad

20.00 Piip ja Tuut stand-up etendus „Loomad“

21.00 Winny Puhh „Vegan Fox – Impossible“

Eesti esimesel lihafestivalil „Paleofest 2000“ sekundeerib  headele esinejatele hea ja kvaliteetne Eestimaine paleomenüü. Eesti tippkoka Põhja-Euroopa kõrgeima restorani, Brasserie&Restoran Teletorn, kööki kamandava Priit Toomitsa käe all seatakse grillile metssiga, mahelammas ja vasikas.

Winny Puhhi kontsert Tallinna Teletorni hoovis toimub täna, 12.augustil. Väravad avatakse kell 19.00, üritus algab kell 20.00. Piletid hinnaga 15€ saadava Piletilevis ja kohapeal. Soodushind (õpilane/ tudeng/ pensionär) 9€ Erivajadustega kliendile on hind 9€ ja tema saatja pääseb üritusele tasuta. Lastele vanuses kuni 10 eluaastat (k.a) on sissepääs tasuta.

Piletilevi otselink siin.

Kontserdi Facebooki lehekülg siin.

Foto: Viktor Burkivski

Winny Puhh

Maailma kõige sensatsioonilisem Eesti bänd Winny Puhh kes 2013 aastal oli olulisem Eurovisooni esineja Eesti eelvooru teise kohana, kui hilisem võitja, annab sel suvel vaid ühe kontserdi Tallinnas. 1993 aastal asutatud Winny Puhh on välja andnud 4 albumit ja tuntud kui erakordselt võimsa lavashowga artist.  Pariisi moenädalal Rick Owensi kollektsiooni esitlusel laineid löönud bänd lubab ka seekord Paleofestivalil kordumatut kontserti alapealkirjaga “ Vegan Fox- impossible! “

Piip ja Tuut tuliuus stand-up etendus „Loomad“

Uus suvine pere stand-up, kus kõlavad ennemuistseid lood, mis on nii tänapäevased, et te ei usu oma kõrvu. See on jätk eelmise suve hittlavastusele Elu õied, mis lõppes pöörase Karulooga.

Piip ja Tuut kehastuvad loomadeks, kes peegeldavad meie inimloomust. Vaataja võib mõneski loomas ära tunda oma naabri või lapse õpetaja, oma abikaasa või sootuks iseenda.

See on kiire moondumismäng, kus laval on rohkem loomi kui näitlejaid. Autorid, näitlejad ja lavastajad - Haide Männamäe ja Toomas Tross

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles