Vin Diesel sai vägeva liitlase! Tyrese: ma nimetan sind uhkusega vennaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vin Diesel, Tyrese Gibson
Vin Diesel, Tyrese Gibson Foto: SCANPIX

«Kiirete ja vihaste» staaride Vin Dieseli ja The Rocki vahel lahvatanud sõjas hakkavad selguma poolehoidjad - Diesel sai enda seljataha Tyrese'i.

Tyrese andis selgelt mõista, et just Vin on ülieduka frantsiisi mootor ja The Rocki sugused peaksid seda austama, kirjutab TMZ.

Tyrese avaldas sotsiaalmeedias pildi, mille alla kirjutas: «Olen alati öelnud, et kui inimesed teaksid, kui kõvasti sa töötad, et kaitsta seda frantsiisi ja tegelaskujusid, kukuks nad pikali. Ma olen nii kuramuse uhke, et saan sind enda pereliikmeks ja vennaks nimetada. Ja kui keegi teine sind ei kaitse, siis teen seda mina!»

Teine «Kiirete» staar, kes paistab hoidvat Dieseli poolele, on Ludacris, kes postitas sotsiaalmeediasse grupipildi osatäitjatest, kelle seast puudus aga The Rock.

Sõnasõda sai alguse siis, kui The Rock esmaspäeval sotsiaalmeedias pahvatas, et «Fast 8» võtetel on keegi ebaprofessionaalne meesnäitleja. Hiljem selgus, et ta pidas silmas Dieselit. 

A photo posted by @ludacris on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles