Hugh Grant: kõrvalhüpped teevad abielule head

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Grant
Hugh Grant Foto: SCANPIX

Näitleja Hugh Grant imetleb inimesi, kes suhtuvad oma abielusse väga tõsiselt, kuid teevad siiski kõrvalhüppeid.

55-aastasele staarile meeldib, et tema filmi «Florence Foster Jenkins» tegelaskujul on armuke: «Ma imetlen prantslasi ja itaallasi, kes on oma abielule väga pühendunud.»

«Nad võtavad seda väga tõsiselt, kuid samas on mõistetav, et kella viie ajal pärastlõunal võib teisi külalisi käia. Nad lihtsalt ei eputa sellega. Nad ei räägi sellest üldse, kuid just see hoiab abielu koos,» arvas ta.

Grant, kes oli suhtes Elizabeth Hurleyga, kui ta 1995. aastal prostituudiga tabati ja vahistati, peab abielu ebaromantiliseks.

«Ma näen selle armast külge, kui sul õnnestub abielluda täpselt õige inimesega, kes on su parim sõber ja kõik on mugav ja kena. Kuid inimesed teevad väga palju vigu. Kas ma arvan, et inimesed on loodud olema 40 aastat kestvas monogaamses suhtes? Ei ja veel kord ei. Kes seda öelnud on? Ainult piibel või midagi... Keegi pole öelnud, et see on hea idee. Minu arvates on abielus midagi väga ebaromantilist. Sa paned ennast ju lukku,» seletas Grant.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles