Burxikett kingib iga eestlase võidetud olümpiamedali puhul 1000 tasuta jäätist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi on parim aeg jäätise müümiseks.
Suvi on parim aeg jäätise müümiseks. Foto: SCANPIX

Tähistamaks maailma suurimat spordivõistlust – 2016. aasta suveolümpiamänge Rios – jagab juhtiv restoranikett McDonald’s iga eestlaste võidetud medali puhul 1000 tasuta jäätist.

Iga kord, kui rahvuskoondis võidutseb Rios, teavitab McDonald’s oma äsjaloodud äpis tasuta jäätise pakkumisest 1000 esimesele kliendile. Rakenduse kasutajatel on aega 72 tundi, et saada tasuta jäätis mistahes Eesti McDonald’s restoranist. Eksklusiivne pakkumine kehtib ainult McDonald’s mobiilirakendusega.

Kõige mustema stsenaariumi korral ehk juhul kui Eesti koondis naaseb Riost tühjade kätega, jagab McDonald’s olümpiamängude viimasel päeval siiski 1000 tasuta jäätist, et tänada kõiki, kes olümpialastele kaasa elasid.

«Olümpiamängude ametliku restoranina on McDonald’s restoranil au jagada olümpiavaimu kõigi fännidega siin Eestis. Sel aastal tähistame olümpiamänge, pakkudes spetsiaalset olümpiamenüüd ning jagades mobiilirakenduse kaudu tasuta jäätist. McDonald’s klassikaline jäätis on klientide üks lemmikuid magustoite, mistõttu oleme kindlad, et see sobib ideaalselt olümpiapidustuste kingiks,» rääkis Laura Jasenaite, McDonald’s Baltikumi turundus- ja digiosakonna juht.

McDonald’s on olnud olümpiamängude ametlik sponsor juba alates 1979. aastast ja on panustanud märkimisväärselt olümpialiikumisse. Tähistamaks selle aasta olümpiamänge, tõi McDonald’s Eesti turule ka spetsiaalse burgerimenüü, mis koosneb jalgpallikujulise kukliga Rio burgerist, Fänniburgerist ehk seentega rikastatud klassikalisest McDonald’s burgerist ja traditsioonilise Pita saia ja värske jogurtikastmega Kreeka burgerist.

McDonald’s mobiiliäpp on saadaval tasuta nii iOSi kui ka Androidi kasutajatele App Store’is ja Google Plays. See võimaldab saada mugavalt ja kiirelt osaks McDonald’s restoranide unikaalsetest pakkumistest. Rakenduse kohta leiab täpsemat informatsiooni SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles