Tüli direktoriga! Seksivideotäht Farrah Abraham tahab, et ta 7-aastane tütar koolis meiki kannab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LAS VEGAS, NV - JUNE 14: Television personality Farrah Abraham arrives at the Sapphire Pool & Day Club on June 14, 2013 in Las Vegas, Nevada.   David Becker/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LAS VEGAS, NV - JUNE 14: Television personality Farrah Abraham arrives at the Sapphire Pool & Day Club on June 14, 2013 in Las Vegas, Nevada. David Becker/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: David Becker/AFP

Telestaar ja seksivideo kuulsus Farrah Abraham läks tülli oma 7-aastase tütre Sophia klassijuhatajaga, sest tahab, et ta järeltulija koolis meiki kannab.

25-aastane tõsielustaar tunnistas, et teda kutsuti kooli kohtumisele, sest karm direktor arvas, et ei ole aksepteeritav, et 7-aastane pisitüdruk ilmus kooli, olles oma näkku pannud mitmeid kosmeetilisi tooteid.

«Kui su lapsed on viis või seitse aastat vanad, siis nad juba alustavad meigiga mängimist. Ja mina olin ainus ema, kes kutsuti kohale, sest mu tütar kannab meiki,» kurtis naine ülekandele «Allegedly».

Brünett kaunitar ei andnud alla ilma võitluseta ning kasutas oma teravat keelt niikaua kui direktor tagasi astus.

Naine kostis kooli juhatajale: «Siis pead ka sina oma meigi maha võtma. Kui sa ei taha, et väikesed tüdrukud tulevad kooli meigiga, siis ära kanna seda ka ise,» selgitas staar oma sõnu.

Skandaalne staar lisas, et pole siiani direktorit meiki kandmas näinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles