Fotod! Vaata, millise autoga kimab luksusautode kokkutulekul Erik Karu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel nädalal kogunevad Pärnumaal Audru vallas asuvas Põhja-Euroopa moodsaimas autospordikeskuses juba teist aastat järjest Eesti sõpradest kiirete ja sportlike autode huvilised üle Skandinaavia. Neli päeva kestev Honour Club Estonia 2016 aastaüritus toob Eestisse kokku ettevõtlikud inimesed, kellele tutvustatakse Eesti investeerimiskeskkonda ning kellel on võimalik oma oskusi ja autosid proovile panna Balti- ja Skandinaaviamaade parimal autoringrajal. 

Teiste seas osaleb üritusel ka kuulsa miljonäri Armin Karu poeg, ettevõtja Erik Karu, kes käis teiste seas täna kohtumas peaministri Taavi Rõivaga.

Foto: Viktor Burkivski

Taavi Rõivas tutvustas täna Eesti prestiižikaimast superautode üritusest osa võtvatele inimestele oma tööruume Stenbocki majas ja räägib paar sõna Eesti poliitikast ja edulugudest. Lisaks käisid 40 osavõtjat ekskursioonil ka parlamendis.

Foto: Viktor Burkivski

Tuntud ettevõtja Erik Karu osaleb üritusel OlyBeti kirjadega Audiga.

Foto: Viktor Burkivski

Vaata galeriist, millise autoga rallib üritusel Erik karu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles