Galerii: superautode omanikud läksid kohtuma peaministriga (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10.- 14. augustini toimub Honour Club Estonia 2016 nimeline superautode omanike kogunemine, milles on oma roll ka tipp-poliitikutel, täna kohtub üritusel osalejatega peaminister Taavi Rõivas.

Taavi Rõivas tutvustab täna Eesti prestiižikaimast superautode üritusest osa võtvatele inimestele oma tööruume Stenbocki majas ja räägib paar sõna Eesti poliitikast ja edulugudest. Lisaks käivad 40 osavõtjat ekskursioonil ka parlamendis.

Foto: Viktor Burkivski

Reedel saabub tunnikeseks ringrajale president Toomas Hendrik Ilves ja enne ööklubidesse siirdumist toimub viktoriin siseminister Hanno Pevkuri juhtimisel.

Superautode ürituse peakorraldajaks on reformierakondlane, riigikogu liikme Keit Pentus-Rosimannuse vend Sten Pentus.

Foto: Viktor Burkivski

Neli päeva kestev üritus läheb kahele osalejale maksma 2500 eurot, hinna sees on sõidutreening auto24 ringrajal ja raja kasutamine, ööbimine Pärnus Hedon SPAs, toit ja joogid, hea seltskond, meelelahutusprogramm ning võimalus tutvuda Eesti ja siinsete ärivõimalustega.

Foto: Viktor Burkivski

Superautode üritusel osalejate nimekirjas on Jan Vuokko, Christopher Jarl, Ivar Sergo, Marko Mänd, Christer Hedman, Remo Suurkivi, Hugo Taulasto, Andres Meier, Thomas Padovani, Jere Hanttu, Kristo Herold, Per Andresson, Daniel Andersson, Dani Virtanen, Peter Södeberg, Peter Strandh, Thomas Glaad, Torbjörn Johhanson, Tonee Padovani, Valentin Ivanov, Andrei Maksimenko, Veikko Vuoristo, Kristel Pentus, Sten Pentus, Abdulkarim Saadallah Barake, Siim Steinberg, Janina Heikkinen, Raimo Kulli, Jüri Kuusk, Erik Karu, Mart Hirtendreu, Fredrik Danner ja Markus Villig.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles