Piltuudis ja video: Itaalia politsei kokkas eakale paarile spagetisid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia politsei kokkas spagetisid
Itaalia politsei kokkas spagetisid Foto: SCANPIX

Itaalia politsei teatel said nad sel nädalal Rooma äärelinna väljakutse, et üks vanapaar sõimleb häälekalt ja nende korterist oli kuulda ka kolinat.

Itaalia meedia edastas, et naabrite sõnul ei jäänud neil muud üle, kui öisel ajal politsei kutsuda, sest nad ei saanud karjumise tõttu magada. Oli ka neid, kes arvasid, et vanapaari ohustasid kurjategijad.

Politseinikud leidsid eest eaka paari, 89-aastase Jole ja 94-aastase Michele, kes olid süüa valmistades riidu läinud. Korrakaitsjad lahendasid olukorra, valmistade võist, juustust ja spagetidest õhtusöögi, mida sõid ka ise.

Paari sõnul vaatasid nad uudistesaadest ja neil oli kahju nii kannatavate laste kui terrorirünnakute tõttu.

«Tundsime järsku, et oleme kuidagi üksinda ja vajame kedagi veel, kellega rääkida. Olime mõlemad kurvad ja selle tõttu tekkis meie vahel sõnelus,» teatasid eakad itaallased.

Politseinike teatel vajas 70 aastat abielus olnud vanapaar kedagi võõrast, kellele nad oma muredest-rõõmudest rääkida saaksid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles