Galerii: lõbus Rio karneval Tallinna vanalinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 5.augustil, toimus Lounge Deja Vu's kord kuus koostöös Bacardiga asetleidev Rio pidu, mis oli seekord eriti suvine ja kuum.

Deja Vu goes to RIO on üritustesari, mis on täis särtsu ja uusi elamusi. Rio karneval haaras külastajad endasse juba terrassil, kui sel ööl justkui Rio randa sattunud inimesed enda kaela lillevanikud said ning tervitusjooke jagavate neidude embuses koos lõbusalt hommikuni pidutsesid.

Foto: Rene Lutterus

Seekordne RIO pidu oli väga suvine ja meelelahutusprogramm kuum! Laval ja terrassil ilutsesid terve öö kaunid Deja Vu diivad, kes iga mehe südame enda kütkestava brasiiliapärase välimusega kiiremini põksuma panid.

Foto: Rene Lutterus

Peo hoo tõmbas käima lõbus Brasiilia muusika, kui eksootlised rütmid kõigi meeled vallutasid. Nende lõbusate rütmide taustal said kõik jalga keerutada kuni varaste hommikutundideni ja väsimuse peletamiseks jagasid maitsvaid shotte pidulistele kütkestavad Bacardi tüdrukud.

Foto: Rene Lutterus

Järgmine Deja Vu goes to üritus toimub juba septembris, kuid sel reedel ootab kõiki skandaalne Le Grande Spektaakel, kus seekord võib laval olla tunnistajaks läbi ajaloo intriigirohkeimale afäärile. Laupäeval vallutab Lounge Deja Vu aga mõnusalt suvine Malibu Tiki Bar peoõhtu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles