Fotod: Kimi Räikkönen abiellus imekauni modelliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minttu Virtanen koos isaga
Minttu Virtanen koos isaga Foto: SCANPIX

Soome vormelitäht Kimi Räikkönen abiellus pühapäeval Itaalias oma elukaaslase, pesumodell Minna-Mari «Minttu» Virtaneniga.

36-aastane Kimi ja 29-aastane Minttu, kellele sündis mullu poeg, pidasid muinasjutulised pulmad Sienas tsistertslaste kloostris, kirjutab Daily Mail.

Pruut kandis elevandiluuvärvi pulmakleiti, mille avarat seljaosa kaunistas maitsekas pitstikand. Pruuti saatis tema isa.

Foto: Claudio Giovannini/AP

Peig kandis šikki tumesinist ülikonda ja valget särki. Paari 19 kuu vanune poeg oli pulmapaigast lahkudes isa süles.

Foto: Claudio Giovannini/AP

Pulma olid kutsutud ka Ferrari vormelitiimi juht Maurizio Arrivabene ja tema abikaasa Stefania Bocchi.

Foto: Claudio Giovannini/AP
Foto: Claudio Giovannini/AP

 Minttu andis hiljuti intervjuu Soome elustiiliajakirjale Kauneus & Terveys, kus ta tunnistas, et Kimi usalduse võitmiseks kulus üksjagu aega.

«Kimi on inimeste suhtes alati väga ettevaatlik. Ta mõtleb alati sellele, kas nad on siirad või mitte. Lõpuks tekkis meie vahel usaldus ja eelmise aasta mais palus ta, et lõpetaksin töötamise ja koliksin tema juurde Šveitsi, kus ta saaks mu eest hoolitseda,» rääkis naine. 

Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images
Foto: SCANPIX

«Kimi jaoks on perekond kõige tähtsam. Tööl võib ta paista karm ja isekas, kuid kodus on ta hoopis teistsugune - soe ja armas,» ütles Minttu ja lisas: «Kimi tahab rohkem lapsi. Kui asi oleks tema teha, tuleks järgmine beebi otsekohe. Mina tahaksin samuti teist last, kui rasedusega ei kaasneks nii palju negatiivseid asju. Ühel asjal oleme siiski nõus - meie lastel ei peaks olema väga suur vanusevahe.»

Foto: LUCA BRUNO/AP
Foto: CLAUDE PARIS/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles