Comedy Estonia naerutab täna õhtul pärnakaid vabas õhus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedy Estonia tõi Eestisse kultusnäitleja Michael Winslow stand-up komöödia show «Michael Winslow’s Sound Adventure»
Comedy Estonia tõi Eestisse kultusnäitleja Michael Winslow stand-up komöödia show «Michael Winslow’s Sound Adventure» Foto: Rasmus Kooskora

Täna õhtul kell 19 võib Pärnu rannas Aloha surfiklubis osa saada noorte stand-up-näitlejate suvisest suursündmusest «Comedy Estonia värskes õhus».

Mikrofoni haaravad Sander Õigus, Karl-Alari Varma, Daniel Veinbergs, Mikael Meema, Ardo Asperk ja Mikk Sügis. Kui õnneks läheb, siis mõni külalinegi.

«Kadeduspisar silmas, on Comedy Estonia poisid pidanud vaatama, kuidas Tanel Padar ja teised ainult tuuritavad mööda Maarjamaad, sestap võtsid nad ennast kokku ja mõtlesid, et teeks ise ka tiiru peale,» seisab Comedy Estonia Facebooki kodulehel. Pärnus toovad noored stand-up’i viljelejad Pärnu randa Aloha terrassile.

Aloha lubab püstijalateatrisse tulijaid aidata kohvi ja karastusjookidega, kuid soovitab siiski jope kaasa võtta.  

«Piletit ei küsita, aga kui poisid pärast ämbriga ringi käivad, siis näidake respekti ja visake sinna piisavalt, et te üle nalja ei visataks,» juhendab Comedy Estonia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles