Vau! Miley Cyrus hakkab Woody Alleni humoorikas teleseriaalis mängima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: Reuters / Scanpix

Woody Alleni telesari, kus hakkab mängima kuulus popstaar Miley Cyrus, on Amazoni vahendusel vaadatav alates septembri lõpust.

Uus tele-show hakkab kandma nime «Crisis in Six Scene» ning seal näitleb ka 23-aastane popstaar Miley Cyrus. Detailid sarja kohta on hoitud suurelt saladuses, kuid nüüdseks on avaldatud, et kuueosaline sari teeb debüüdi 30.septembril, vahendab Female First.

Amazon teatas uudiseid pühapäeval, 7.augustil, kuid ei avaldanud ühtki ülevaatlikku klippi 30-minutit kestvatest episoodidest. Teada on ka, et tulemas ei ole teist hooaega.

Skandaalne Miley näitleb 80-aastase filmitegija Woody Alleni ja Elaine May kõrval, Rachel Brosnahan ja John Magaro on korduvad külalisnäitlejad. Lisaks on varem teatatud, et kaasa teevad ka Michael Rapaport, Margaret Ladd, David Harbour, Joy Behar, Christine Ebersole, Becky Ann Baker, Lewis Black ja Rebecca Schull.

Sari «Crisis in Six Scenes» on komöödia, mis viib vaataja 1960ndate Ameerikasse. Keskklassi kuuluva äärelinnas elava pere elu pöörab pahupidi aga üks külaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles