Muusik Margus Vaher hakkas blogima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Vaher
Margus Vaher Foto: puhkaeestis.ee

Tänavu aasta alguses läks manala teed blogija ja kirjanik Kadri Luik, kelle blogi Facebooki leht „Julgus mõelda, julgus öelda“ oli kogunud selleks ajaks üle 20 000 jälgija. Nüüd võttis teatepulga üle muusik Margus Vaher, kes jätkab Kadriga koos alustatut.

„Mis tegelikult loeb?“ on Marguse uus Facebooki põhine blogi. „Blogi „Mis tegelikult loeb?“ räägib asjadest, mis olulised. Seda läbi mehe, maailmakodaniku ja transendentaalse hinge silmade,“ seisab lehe tutvustuses.

Facebooki-blogi on jätk samanimelisele vestlusõhtute sarjale, mida Margus koos Kadri Luigega 2015. aastal alustas.

„Kriban siia enda mõtteid seoses kõikide teemadega, mis mind puudutavad või mingil viisil kõnetavad,“ kirjutab Margus. „Kui tunned, et soovid minuga elulistel teemadel kaasa mõelda, tunda ja arutada, oled leheküljele eriti oodatud!“

Kui tihti mees postitama hakkab, ei tea ta isegi. Ta teeb sealjuures nalja: „Teab ainult aeg. Ja selgeltnägijad!“

Mõned postitused on juba Marguse sulest ilmunud. Näiteks kirjutab ta „kuidas armastada meest“ ja kohe sellele järgmine postitus on „kuidas armastada naist“.

“Olen kindel, et julgelt 50 protsenti suhteprobleemidest kaoks, kui mehed mõistaksid ja teadvustaksid endale, et naine on nagu loodusjõud, müstika, poeesia, saladus. Teadvustada, et kui naine on põhjendamatult emotsionaalne, melanhoolne, läheb veidi lappama kui väljas on täiskuu või mõni muu periood kuust, siis see on täiesti OK."

"Tihtipeale ei vaja naine sel hetkel, kui lained pea kohal kokku löövad, mitte midagi muud, kui et mees kuulaks ta lihtsalt ära, väljendaks seda, et mõistab, mida naine tunneb. Kallistaks naist tugevasti, teeks pai ja ütleks, et mul on hea meel, et seda minuga jagasid ja et kõik saab korda! Ja nagu imeväel, on Väike My Sinu käte vahel muutunud maagiliseks haldjaks. Määdzik!”

Edasi saad lugeda juba Marguse lehelt – SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles