Madonnaga tuuritanud Jaan Roose annab peadpööritava trikietenduse Tõrva Loitsul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonnaga tuuritanud Jaan Roose Tõrva Loitsul
Madonnaga tuuritanud Jaan Roose Tõrva Loitsul Foto: Promopilt

13. augustil Tõrva Veskijärve ääres toimuv Tõrva Loits on suurlavastusse kaasanud Madonna 2012. aasta tuuri slacklineri ja oma ala maailmameistri Jaan Roose. Värskast pärit köieakrobaatika tipp näitab Eesti suurimal tule, vee ja muusikalavastusel oma vingemaid trikke.

Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jaan Roose pole mitte ainult slackline-i ehk köieakrobaatika tippmeister, vaid on vaatamata oma noorele elae püüdnud juba suurt tähelepanu ka väljaspool Eestit.

Nii on ta osalenud Madonna 2012. aasta MDNA-i maailmatuuril ning esinenud megastaariga USA suurimal spordisündmusel Super Bowl Half Time Showl, mida vaatas 114 miljonit inimest.

Vaata videost, kuidas Jaan Roose teeb slackline trikke ja näitab samas oma tippvormis!

Tõrva Loits panustab sel aastal eriti suurelt superlavastuse showsse.

See kätkeb endas tuleskulptuure, vee- ja vahuetendust, üle 200 tantsijaga koreograafiamöllu. Lisaks näeb palju muid vaatemängulisi efekte, millest paljusid teostatakse esmakordselt ning ainult ühel õhtul.

Tõrva Loitsu selleaastane teema on 25 aastat taasiseseisvumist, mis tõstatab teema Eesti ja eestlaste muutumisest või paigalejäämisest nende märgiliste aastate jooksul. Lavastuse sõnameister on Mihkel Raud.

tõrvaloits.ee    www.facebook.com/torvaloits

Get Naked - Slackline - Jaan Roose from MTÜ Vabadussport on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles