Demokraadist kongressiesindaja edastas Trumpile ja vabariiklastele sõnumi kleidiga?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump ja Joyce Beatty
Melania Trump ja Joyce Beatty Foto: SCANPIX

USAs tekitas diskussiooni moelooja Roksanda disanitud kleit Margot, mida oli esmalt näha vabariiklasest presidendikandidaadi Donald Trumpi naise Melania Trumpi seljas, siis aga demokraadist kongressiesindaja Joyce Beatty seljas.

Pärast Melania Trumpi etteastet selles kleidis vabariiklaste kongressil müüdi 2190 dollarit maksev kleit vähem kui ühe tunniga välja, edastab huffingtonpost.com.

Nii meedia kui moefännid panid kohe tähele, et Beatty on üks neist, kellel see kleit samuti on, kuna ta kandis seda 28. juulil demokraatide kongressil.

On neid, kes peavad Beatty kleidikandmist  moe faux pas´ks, kuid on ka neid, kelle arvates edastas poliitik selle kandmisega vabariiklastele sõnumi, et nad jäävad demokraatidele alla.  

Beatty võttis kleidi teemal sõna, öeldes, et ta abikaasa ostis internetist kleidi ja käskis tal selle selga panna, kuna siis näeb ta laval olles esinduslik välja.

Poliitiku sõnul on talle öeldud, et Melania Trump on tema kõrval poliitiliselt null ja seda olevat väljendanud ka kleit.

«Võimalik, et Melania Trump on ümmargune null, kuid see-eest panin mina kümnesse,» lisas Beatty.

Beatty sõnas, et vähemalt kirjutas ta oma ettekandeteksti ise, mitte ei varastanud ideid. See oli viide Melania Trumpile, kelle ettekandekirjutaja pikkis teksti osa, mis pärines esileedi Michelle Obama 2008. aasta kõnest.

Beatty tümitas oma kõnes Donald Trumpi, öeldes, et see kandidaat on ropu suuga ja ta esinemised on korralikult ette valmistamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles