GALERII: Mood Pargis ehk suvehooaja vaatemängulisim moe-show!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reede õhtul, 29. juulil sai Tallinna vanalinna piiril, Musumäe jalamil nautida vaatemängulist moe-show'd! 

Babulja kohvik, mis asub aadressil Pärnu mnt 2, ootas reedel kõiki MOOD PARGIS peoõhtule, kus vaieldamatult vanalinna ühe kõige suurema, mugavama ja meelelahutuslikuma suveterrassi programm tõi vaatajateni Ave Tamme Couture'i suviste kleitide moekollektsiooni!  

Nädalavahetuse alguses olid kõik moegurmaanid oodatud Pargiterrassi moeõhtule, kus pargi vallutasid kaunid modellid, kõlas mõnus peomuusika ja suurel terrassil sai nautida nii sööke, jooke kui ka vesipiipu. Suviselt vallatu ja lõbusa moe-show pani kokku tuntud stilist ja saatejuht Anatoli Ein. Modellide soengud sättis pähe Ilja Komarov ja ilu eest hoolitses Casa Beauty Studio.

Babulja on mitmekülgse menüüga kohvik-kokteilibaar ja liharestoran, mis peale kahekorruselise siseruumi hellitab külalisi nüüd ka üle 100-kohalise terrassiga, kus sumedatel suveõhtutel lisaks Babulja kokteiliõhtutele terrassil ka live-esinemisi oodata on! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles