Weekend Festivali nädalavahetuseks läheb Pärnusse üle 100 lisa takso

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TALLINN, EESTI : Takso
lt/Foto: LIIS TREIMANN
TALLINN, EESTI : Takso lt/Foto: LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Taxify saadab sel nädalavahetusel Pärnusse üle 100 autojuhi, et katta Weekend Festivaliga seotud hüppeliselt kasvavat nõudlust. Eelmise aasta statistika järgi kasvas nõudlus sõitude järgi ca 20-25 korda võrreldes Pärnu tavapärase nädalavahetusega.

“Juba teist aastat järjest saadame Pärnusse Weekendi Festivali ajaks lisajuhte. Seekordne lähetus on mastaabilt kordades suurem kui eelmine ja pea kahekordistab sel nädalavahetusel Pärnus teenuseid pakkuvate taksode koguarvu,” ütles Taxify Driver Manager, Villu-Raoul Maidla.

Taxify poolt Pärnusse saadetavad autod on ilma takso tunnusteta ja tellitavad ainult Taxify äppi vahendusel, mistõttu ei paku nad Maidla sõnul otsest konkurentsi Pärnus tegutsevatele taksojuhtidele.

“On rõõm näha, kuidas uus tehnoloogia võimaldab juhtidel teise linna sõitma minna ilma, et selleks oleks vaja läbida sentimeetritki bürokraatiakadalipust. Ei ole ju mõeldav, et teises linnas väljastatakse ajutiselt 1-2 päevaks kümneid ja isegi sadu uusi taksolitsentse ja varustatakse autod taksovarustusega. Seda ei tehta ja linna suursündmuse külastajad jäävad lihtsalt sõidutamata,” lisas Maidla.

Taxify teatel on nende platvormi vahendusel võimalik Tallinnast Pärnusse ja ka teistesse linnadesse saata kümneid ja kümneid juhte vaid paaritunnise etteteatamisega.

Taxify on suurim eestimaine taksode ja sõidujagamise mobiilirakendus, mis töötab Tallinnas, Tartus, Pärnus, Kuressaares, Viljandis ja Rakveres ning platformil on üle 2400 auto. Taxify on Eestist tänaseks kasvanud 13 riiki ja plaanib lähikuudel avada teenuse veel 4 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles