Galerii! Pöörane Bacardi Wonderland, klubisaalis möllasid Kübarsepp, Irvikkass ja teised!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval ootas Klubis Teater kõiki ainulaadne Bacardi Wonderland, mis pakatas värskusest, lõpututest Bacardi ojadest ning meelierutavatest show'dest, kus nii maja ees, kui sees lõbustasid klubikülastajad Bacardi Wonderlandi muinasjutulised tegelased!

Foto: Maksim Toome

Säravad Imedemaa tegelased panid klubi Teatri külastajad unustama argipäeva mureD ning viisid kõik öisele seiklusele. Klubis Teater leidis aset ebamaine öö, kus kokku said muinasjutuline maailm, kaunid tegelaskujud, kes hoidsid pidutsejad enda kütkeis kogu öö ning parim rumm - Bacardi, mille lõputult jooksvad ojad muutsid kõigi meeled erksaks, show sürreaalseks ning meeleolu ülevaks! 

Foto: Maksim Toome

Kaunid Bacardi neiud tantsisid sel ööl parima muusika saatel nii laval, koos klubi Teater tantsijatega enneolematut silmailu pakkudes, kui ka klubikülastajatega tantsuplatsil!

Klubi Teater ootab kõiki taas külla juba sel reedel, 5.08 kui lavale jõuab bikiini juubeliaastale pühendatud show bikiinimoest läbi ajaloo!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles