OKO restoran

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

OKO restoran kuulub Eesti restoranide esiviisikusse juba viiendat aastat järjest. Nüüd on aga Kaberneemes tegutsev pakkinud autosse oma 400 kilose söeahju, võtnud NOA-st ja Tuljakust paremad pojad ja tütred ja põrutanud Intsikurmu metsaparki.  

OKO peakokk Joonas on valinud festivali menüüsse tervislikud road. Publikule pakutakse josperahjus grillitud beebiforell, krõbedad sprotte, karvaseid köögiviljad ja josper- banaani.

OKO peakokk Joonas küll tõdes, et selliselt festivalil nad ei ole küll veel varem restoraniga käinud, kuid hullumeelne ettepanek Intsikurmu korraldajalt  tundus nii ahvatlev, et nad otsustasid OKO, Tuljaku ja NOA tiimiga see väljakutse vastu võtta.

Kuna Intsikurmu kohvikute alal on välja kujunenud omamoodi reegel, et pappnõudelt toitu ei pakuta, on OKO reostoran näiteks kaasa pakkinud bambusnõud. 

Lisaks nõudele ja 400 kilosele jasperahjule on autosse pakitud veel 600 beebiforelli, 6500 sprotti ja lugematu arv juurikaid, kartuleid ja banaane.

Kuigi tegu on uhkete roogadega ja OKO restoran on teada-tuntud oma headuses, on hinnad looulikult mõistlikud ja festivalile kohased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles