Üle mitme aasta ilmub taas Eesti telemaastikule suur vestlussaade, mida hakkab juhtima Evelin Ilves

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves SOS Lasteküla heategevusjooksul.
Evelin Ilves SOS Lasteküla heategevusjooksul. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Evelin, Evelin, kas tõesti on nii nagu rahvas ütleb - sul on üheksa ametit nagu Hunt Kriimsilmal?

Ta kasvas üles kõige tavalisemas Nõukogude peres, kõige igavamas sovhoosiaegses kortermajas ja miski ei ennustanud, et just temast saab tulevikus Eesti kõige tuntum naine. Tema eluteel on olnud hiilgavaid võite ning kibedaid kaotusi ja nüüd on aeg rääkida! Uus särav talkshow «Evelin» stardib TV3 ekraanil juba sügisel. 

Foto: TV3

«Mõte pandi mu pähe tegelikult juba enam kui kaks aastat tagasi, et kasutada ära meediakeha hea eesmärgi nimel,» räägib teledebüüti tegev Evelin, kelle vestlussaade on eelkõige suunatud naistelt naistele.

Juba esimestes saadetes on oodata põrutavaid külalisi ja erakordselt avameelseid pihtimusi. «Kindlasti räägime saates teemadel, millest sõltub meie tervis ja mis meid toidab ning mitte ainult see, mis on meie taldrikul, vaid ka see, mis tegelikult on meie hinge ja vaimu toit,» lisab Evelin ning kinnitab, et autorisaates avab ta end rohkem, kui kunagi varem.

Kuidas sa selle jaoks energiat leiad, et oma erinevad väljakutsed - kokandus, kodu, tele ja nii edasi - endas ühendada?

«Ma ei karda töötegemist. Tele soosib seda, et võid teha 14 tunniseid kõrge intensiivsusega tööpäevi, et mõnel muul ajal oma tegemistes vabam olla. Näiteks putitada mõnd ägedat talu ja pidada seal kodurestorani. Sest, kui sul on õige töö, siis see on ka õnn!»

Evelin Ilvese autorisaade «Evelin» jõuab TV3 ekraanile juba septembrikuus, kui kõik on uus.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles