Evelin Ilves asub juhtima telesaadet!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: TV3

Ta kasvas üles kõige tavalisemas Nõukogude peres, kõige igavamas sovhoosiaegses kortermajas ja miski ei ennustanud, et just temast saab tulevikus Eesti kõige tuntum naine. Tema eluteel on olnud hiilgavaid võite ning kibedaid kaotusi ja nüüd on aeg rääkida! 

Mõte pandi mu pähe tegelikult juba enam kui kaks aastat tagasi, et kasutada ära meediakeha hea eesmärgi nimel,“ räägib teledebüüti tegev Evelin, kelle vestlussaade on eelkõige suunatud naistelt naistele. Juba esimestes saadetes on oodata põrutavaid külalisi ja erakordselt avameelseid pihtimusi. „Kindlasti räägime saates teemadel, millest sõltub meie tervis ja mis meid toidab ning mitte ainult see, mis on meie taldrikul, vaid ka see, mis tegelikult on meie hinge ja vaimu toit,“ lisab Evelin ning kinnitab, et autorisaates avab ta end rohkem, kui kunagi varem. 

Evelin Ilvese autorisaade „Evelin“ jõuab TV3 ekraanile juba septembrikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles