Näitleja Andrus Eelmäe: minu kaheksa last on mu ainus varandus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Eelmäe ja Kristiine Kustavus sarja "Naabriplika" võtetel.
Andrus Eelmäe ja Kristiine Kustavus sarja "Naabriplika" võtetel. Foto: Erakogu foto

Telesarjaaliga «Naabriplika» tuntust kogunud näitleja Andrus Eelmäe räägib Naistelehe külgedel esmakordselt avameelselt oma kaheksast lapsest. Kolmest neist, pole ta varem avalikkusele kõssanudki. 

Andrus rõhutab, et tegemist on delikaatse teemaga

«Ma tahan rääkida lood enda lastest, kellest ma varem rääkinud pole. Kõigepealt ütlen üht: kõik mu lapsed, keda on kokku lausa kaheksa, on mulle ühtmoodi armsad. Nad on töökad, tublid, andekad ja ilusad!»

«Abiellusin noorelt - 21 aastaselt ja sellest abielust on mul poeg Andreas ja tütar Elisabet. Oma uue abikaasaga kolisin Pärnusse 18 aasta eest. Siis sündis perre tütar Anette Maria. Olin 53, kui meie perre sündisid kaksikud tütred Ellinor ja Isabel.»

Muide, veel kasvab Andruse peres abikaasa tütar Anna-Liisa, keda mees peab samuti enda lapseks. «Seega on ta mul üheksas,» ütleb Andrus uhkelt. 

Kuid nüüd otsustas mees rääkida avalikult veel ka kolmest lapsest - kahest tütrest ja pojast-, keda on kasvatanud vaid nende emad. 

«Ma ei ole nende emadega koos elanud. Sellest hoolimata tahan ma öelda, et need lapsed on minu jaoks sama tähtsad kui kõik teised ja ma olen nende käekäiguga tuttav. Tänu neile olen ma ka mitmekordne vanaisa.»

Nõnda on Andruse vanim laps Christel juba lausa 40 aastane. Siis on veel tütar Marianne ja poeg Sven-Sander. 

Andrus ei kahetse minevikku, vaid on õnnelik, et olnu on selliseks kujunenud. Kõik tema kaheksa last ja kuus lapselast rikastavad mehe argipäeva ja annavad sellesse soojuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles