Kanye West tahab saada IKEA mööblidisaineriks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West (keskel) koos kuulsustest sõpradega videos «Famous»
Kanye West (keskel) koos kuulsustest sõpradega videos «Famous» Foto: SCANPIX

Maailmakuulus räppar Kanye West tahab kätt proovida mööblidisainis ja esitas Rootsi mööblikaupluste ketile IKEA palve teha selle firmaga koostööd.

West andis sel esmapäeval BBC 1 raadiosaatele telefoni teel intrevjuu oma Los Angelese kodust teatades saatejuht Annie Macile, et on huvitatud IKEAga koos töötamisest, teatab The Guardian.  

Westi teatel ei ole ta varem mööblidisainis kätt proovinud, kuid ta tahaks seda teha. Eriti huvitaks teda möbleerida kolledžis minimalistlikku elukohta, kus kõik on kitsas ja väike.

Kanye Westi arvates võiks temast saada populaarne mööblidisainer, kelle tooted «lähevad kaubaks nagu soojad saiad».

IKEA Austraalia haru vastas Facebookis Westi teatele jaatavalt: «Yeezy, hei Kanye, tahame näha, mida sa suudad luua ... ja meie teeme sind kuulsaks!»

Westil on juba üks omaloodud mööbliese olemas, selleks on kolm kokkukruvitud voodit, mida on näha muusiku videos «Famous» ja just sellele IKEA Austraalia viitas.

IKEA Austraalia fännide arvates võiks Kanye West proovida kätt ka WC disainimisega. Oli ka neid, kes pidasid Westi mööblidisaineri soovi hullumeelseks.

West on varem teinud koostööd Briti moekunstniku Katie Earyga, siis disainis muusik laudlinu ja kangaid.

Westi sõnul on tal palju loomingulist potentsiaali ja selle tõttu ei soovi ta piirduda ainult muusikaga.

«Näiteks öeldakse Michelangelole, et ta tegi suurepärase ingli, kuid ta ei saa hakkama lehma joonistamisega. Tegelikult paneb see hoopis pingutama ja kätt proovima,» teatas muusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles