Video: Taavi Rõivas nimetab Regula ostu kritiseerijaid ilkujateks (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas visiidil Hiiumaale
Peaminister Taavi Rõivas visiidil Hiiumaale Foto: Tauno Tõhk/Riigikantselei

Peaminister Taavi Rõivas saabus Hiiumaale aja kokkuhoiu mõttes lennukiga.

Väike saar, kuid suured mured. Nii võib ilmselt kokku võtta peaminister Taavi Rõivase hiljutise visiidi suurde saareriiki Hiiumaale. Valitsusjuht pidi vastama nii mõnelegi hiidlaste valusae küsimusele.

Hiiumaa maavanem Riho Rahuoja: Võrreldes eelnevate aastatega, kui meil üleveo võimekus oli suurem, siis on ikkagi ka tänavu kasvanud nii reisijate, kui ka autoga reisijate arv, mis hiiumaalaste tähendab väga keerulist suve, kus järjekorrad on tavalisest pikemad. No ja peaminister on lubanud, et praamide liiklus ikka jätkub ka sügisel ühel või teisel moe.

Taavi Rõivas: Ka mina loodan, et uued praamid tulevad võimalikult ruttu, sest kui need praamid lõpuks liinil on, siis võib loota et saab lõpuks stabiilselt lahendatud üleveo probleem mandri ja Hiiumaa vahel.  

Seniks kuni praame pole on Regula soetamine varulaevaks igati õigustatud 

Taavi Rõivas: Ma arvan, et on kohatu ilkuda nagu siin mõnes kohas on näha, just ilkuda selle lisalaeva teemal. See lisalaev on igati vajalik, näiteks selleks ajaks, kui mõni laev peaks hoolduses olema ja see on vajalik ka siis, kui on tipptund. Kui saab selle laevaliikluse korda, siis kasvab ka külastajate arv ja kui see kasvab, siis on ka igati loogiline lisareise tellida. 

Vaata videost, mida arvab Eesti Vabariigi peaminister Taavi Rõivas pikkadest praamijärjekordadest Hiiumaale! 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles