Piltuudis: Hillary Clintonist sai üleöö mosleminaine (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clintonit kujutatakse mosleminaisena
Hillary Clintonit kujutatakse mosleminaisena Foto: SCANPIX

Austraalias Melbourne´i eeslinnas Footscrays oli mõnda aega majaseinal näha USA demokraatide presidendikandidaadist Hillary Clintonist tehtud seinamaalingut, milles teda oli näha väga napis monokiinis ja talle oli vöövahele pistetud dollareid.

Reutersi andmetel sai Clintonist pildi teinud tänavakunstnik Lushux Austraalia võimude karmi kriitika osaliseks, mille tõttu ta pidi selle üle joonistama.

Võimude sõnul solvas poolalasti pilt nii Clintonit kui teisi ameeriklasi, kelle jaoks on USA presidendivalimised elulise tähtsusega. 

Nüüd on Clintonit näha mosleminaisena, kes kannab üleni musta, näha on vaid silmaosa. Tänavakunstniku sõnul ei saa enam kindlalt väita, et džihaabi sees on Clinton. 

Lushux tegi pildi ka vabariiklasest presidendikandidaadi Donald Trumpi naisest Melania Trumpist, kellel on rindade ees ta mehe nägu. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles