«Kariibi mere piraatide» produtsent: merineitsi rinnad peavad olema ehtsad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmis «Kariibi mere piraadid 4» merineitsi Syrenat kehastav noor Prantsuse näitleja Astrid Berges-Frisbey
Filmis «Kariibi mere piraadid 4» merineitsi Syrenat kehastav noor Prantsuse näitleja Astrid Berges-Frisbey Foto: SCANPIX

Uue filmi «Kariibi mere piraadid 4» produtsendi Jerry Bruckheimeri sõnul on tema eesmärgiks teha väga tõetruu film.

Selle tõttu kuulutas ta, et näitlejannadel, kellel on rindu suurendavad implantaadid, ei tasu merineitsi rolli proovivõttele tulla, kirjutab Huffington Post.

«Me ei nõudnud kandidaatidelt saba, kuid rinnad pidid olema kenad ja ehtsad. Samuti ei tehtud 18. sajandil, mil selle filmi tegevus toimub, rinnasuurendusoperatsioone. Tahtsime tõelisi, ilma «lisanditeta» tegelasi,» selgitas produtsent.

Merineitsi Syrena rolli valiti lõpuks noor Prantsuse näitlejanna Astrid Berges-Frisbey, kellel oli kõik nii nagu filmitegijad nõudsid.

«Kariibi mere piraadid» neljandas filmis otsib Johnny Deppi kehastatav peategelane, kapten Jack Sparrow igavese nooruse allikat. Oma teel kohtub ka ta merinetis Syrenaga.

Uue film jõuab kinodesse selle aasta mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles