Tänavafestival Augustiunetus toob Pärnusse üle 50 kultuurisündmuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustiunetus Pärnus
Augustiunetus Pärnus Foto: Margus Kruut

Laupäeval, 13. augustil toimub Pärnus seitsmes tänavafestival Augustiunetus, mis toob linna tänavatele, kohvikutesse ja parkidesse muusika, tantsu, toidukunsti, filmid ja vestlusringid. Kokku toimub õhtu jooksul üle poolesaja kultuurisündmuse.

„Augustiunetus on taotluslikult Pärnu kõige mitmekesisem ja vabavormilisem festival, luues üheks suveõhtuks miljöö, mida tullakse nautima üle Eesti,“ ütles festivali üks eestvedajaid Gea Kammer. „Festivali teljeks on traditsiooniliselt Supeluse tänav, kuid seekord laieneme ka piirnevatele tänavatele. Miljööfestival on võitnud oma õdususes lihtsalt sedavõrd poolehoidu, et me ei mahu tavapärastesse raamidesse enam ära.“ Tänavuse festivali läbivaks teemaks on loodussõbralikkus, taas- ja uuskasutus.

13. augusti pärastlõunast esimese hommikutunnini kestva tänavafestivali peateljeks on Supeluse tänav ja Rannapark, mille ümbruses toimub kokku üle poolesaja sündmuse ja ettevõtmise. Festival kuulutatakse avatuks kell 16 Koidula pargis. Osaleda saab näiteks laste kirbuturul, unetute mälumängul Pärnu linnapea karikale, padjaheitevõistlusel ja pidžaamajooksul.

Tänavafestival Augustiunetus toimub Pärnus seitsmendat korda. Festivali korraldab MTÜ Kastan Taskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles