Astroloogi sünge ennustus: augustis jõuab kätte terrorismi haripunkt ja 29. augustil Eestis presidenti ei valita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A placard reading 'Mrs Merkel, Mrs Kraft, this is terror. Where are you?' lies on the steps to Cologne Cathedral prior to a demonstration by anti-immigration right-wing movement PEGIDA (Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West) in Cologne, Germany, January 9, 2016.  REUTERS/Wolfgang Rattay
A placard reading 'Mrs Merkel, Mrs Kraft, this is terror. Where are you?' lies on the steps to Cologne Cathedral prior to a demonstration by anti-immigration right-wing movement PEGIDA (Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West) in Cologne, Germany, January 9, 2016. REUTERS/Wolfgang Rattay Foto: WOLFGANG RATTAY/REUTERS

"2016. aasta augustis jätkuvad maailmas samad protsessid, mis siiani käimas olid," ennustab astroloog Villu Põldma. "Saturni ja Neptuni alb seis jätkub ning neile lisandub veel Mars."

Põldma sõnul võib terrorismi haripunkt kätte jõuda just augustikuus.

"Augustikuus hakkavad erinevad riigid ka terrorismiga ägedamalt võitlema, siiani on moslemite teod heaks kiidetud või maha vaikitud," tõdeb Põldma. "Kõikides sõjakolletes laieneb ka sõjategevus. Kõik see tegevus toimub ikka lõunamaades, Vahemere maades ja sealt õlespoole see sõjategevus veel i tule, ainult terroriaktid."

"Ka üleujutusi on augustikuus palju üle terve maailma, ka piksenool on hästi näha."

"Poliitikas Eestis suuri muutusi ei tule."

"Seakatku Eestis tegelikult pole, riik üritab hävitada väikeettevõtjad."

"Meie ersatspiima ja liha ma tegelikult süüa ei soovita. Need ei ole puhtad. Ainult väiketaludes kasvatatud liha ja seal tehtud piima." 

"Tulekul on ka presidendivalimised. Sellega seoses võin öelda, et Helme valituks ei tule. Tarand ka valituks ka ei osutu, sest tal pole Saturni aspekti. Jaak Jõerüüt on aga sama tugev poliitik, kui Siim Kallas. Mailis Repsil on Jupiter mööda läinud kuu aega tagasi, aga kuna tal valimiste päeval tal aspekti pole ja ta ilmselt valituks ei osutu. Marina Kaljurannal on Saturn halvas seisus ja üldse on ta Repsiga samal pulgal. Savisaar saab ilmselt oma endisesse ametisse tagasi, aga võib-olla saab hoopis parema ameti."

"Siim Kallasel pole ka augusti lõpus Jupiteriga Saturni aspekti pole, nii et temast ilmselt ka presidenti ei saa. Allar Jõks on üks kellel on Jupiteriga aspekt, kuid kahjuks on see vastasseisus. Ta võib osutuda küll valituks, kuid kuna tal Saturn ei näita ametikoha muutust, siis on see presidendiks saamine ka tema puhul kahtluse all."

"Eiki Nestoril on Saturn halvas seisus, Jupiter on ka üle läinud nagu Repsil ja Kaljurannal. Temast ikka presidenti ei saa. Urmas Paetile annab Jupiter nõrka aspekti. Ilmselt ka Paet ei osutu valituks. Seega jääb see president meil 29. augustil ikkagi valimata." 

Vaata videost, milliseid sündmusi ennustab astroloog Villu Põldma veel Euroopale, maailmale ja Eestile augustikuuks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles