Intiskurmus saab soetada selle suve kõige popima festivalisoengu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Intsikurmu Muusikafestival

Intsikurmu festivalil saab lasta Eesti parimal juuksuril Helen Heinroosil ja tema juuksuritest ja meikaritest koosneval tiimil teha endale selle suve kõige kuumemat festivali look’i.

Suvistest muusikafestivalidest on saanud üle maailma uhked moelavad. Suuremad ja populaarsemad poeketid toodavad ka juba festivalinimedega kollektsioone. Vaadates mõne välismaise festivali fotogaleriid, jääb mulje, et festivalile tulnud neiud on enne tunde ja tunde peeglite ees veetnud.  

Intsikurmu külalistel on aga sellel aastal eriti vinge võimalus lasta Eesti ühel parimal juuksuril, Helen Heinroosil endaga imet teha. Ja seda ei kusagil mujal kui festivali alal!

Helen pakib oma Kalamajas asuva salongi mõneks päevaks autopeale ja põrutab oma kolleegidega Põlvasse, kus nad loovad täiesti omamoodi, festivalihõngulise välisalongi. Plaanid on neil Intsikurmul igatahes suured. Juba praegu on kotti pistetud erinevad värvid, glitterid ja juustesse kinnitatavad suled.

"Selle suve festivali trendiks on juustesse jäetav glitter ja erinevad spreid, millega saab ajutiselt juukseid toonida. Mul on kõik kaasas ja plaan on teha eriti vingeid festarisoenguid", lubab naerusuine ja julge Helen. Ühtlasi pakin kindlasti kaasa ka kuiva šampooni ja muid festivali SOS tooteid. Kavatseme teha eriti vinge hommikuse ja õhtuse ͞"menüü", ehk et hommikul saab end värskendada ja pead pesta, õhtul aga panustame soengutele ja värvidele,͟ lubab ta.

Palusime Intsikurmu tiimiga tal Tallinna salongis mõned stiilinäited valmis teha, et saaksime teile näidata, millised siis on selle aasta festivalisoengute kuumimad trendid.  

Helen on Eesti üks edukamaid juuksureid. Ta on võitnud paljudel väga mainekatel ülemaailmsetel juuksurite ja stilistide võistlustlel esikohta ja toonud Eestile palju au ja kuulsust. Temaga saab lähemalt tutvust teha kas Intsikurmu festivalil või Heleni Facebooki lehel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles