Mallukas: mulle jättis Lauri Pedaja hüsteeriline SOS pillide reklaami vastane kampaania tobeda mulje

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontoom on sex - Mallukas koos kaasaga seksikas videos
Kontoom on sex - Mallukas koos kaasaga seksikas videos Foto: youtube.com

Hiljuti oli staarjuuksur Lauri Pedajal ärritunud küsimus suurele ringile: miks reklaamitakse SOS-pille keset päeva televisioonis hetkel, mil ilmselgelt on alaealised telekate ees?

Foto: Instagram/ Siim Lukka

Lauri: «Mina ausalt ei taha, et minu 9-aastane õetütar vaatab «Kättemaksukontorit» ja sinna vahele tuleb SOS-pilli reklaam ning ta kasvab teadmisega, et selline asi on olemas. See ei ole Ok!

Foto: Madis Sinivee

Staarblogija Mallukas läks Pedaja postituse peale närvi

Mallukas: Ma nägin ka ükspäev Lauri Pedaja videot, kus ta hüsteeriliselt SOS pillide reklaami vastast kampaaniat arendada üritas. Noh, ma ei tea, mulle jättis see video tobeda mulje...

Kogu see eidehala, et «izzand, mu 9-aastane sugulane näeb seda reklaami ja küsib, mis see on», see tundub natukene pastakast välja imetud probleem olevat, sest 9-aastane võiks telekat vaadates igasuguseid asju küsida ja see, kuidas vanemad talle maailmaasju seletavad ja arvutavad, on iga pere enda teha.

Ja Laurile veel nii palju, et kui tema väike sugulane tohib vaadata Kättemaksukontorit, siis kuidas seletavad nad näiteks seal toimuvat tapmist? 

Igaühe meie elus võib tulla hetk, kus on vaja SOS pilli kasutada, põhjuseid on paraku teisigi kui, “ah, mul oli suva, mõtlesin, et pärast söön pilli!”. Ja kui mina oleksin noor tüdruk, kellel oleks VAJA seda pilli võtta ja ma parasjagu koguksin julgust, et seda apteeki ostma minna ja näeksin Lauri videot, siis ma … arvatavasti ei julgekski minna. «SEE ON MINIABORT!» röögib Lauri hingeliselt videos.

Kogu selle hala peale valmis Mallukal ja tema kaasal aga hoopis väike video, mis tuletab meelde, et kondoom ei ole mingi nõme asi, milleta seks on nagu «läbi maski lillede nuusutamine»

Vaata nii Malluka, kui ka Lauri emotsionaalseid videosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles