Video: New York Post avaldas esikaanel Melania Trumpi alastifoto (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump
Melania Trump Foto: Kuvatõmmis

Ameerika Ühendriikide väljaanne New York Post avaldas möödunud laupäeval esikaanel foto, millel on näha vabariiklasest presidendikandidaadi Donald Trumpi alasti naist Melania Trumpi.

Foto: Kuvatõmmis

Donald Trump peab oma naist ideaalseks esileediks ja väljaande teatel on alastifoto selle tõendus.

Tegemist on fotoga, mis tehti Sloveenia päritolu Melania Knaussist kui ta oli 25-aastane. Fotoseeria taga oli prantslasest fotograaf Alé de Basseville, kes need pildid tegi oma Manhattani stuudios Prantsuse meesteajakirja jaoks.

Foto: Kuvatõmmis

Melania on neil piltidel täiesti alasti, kandes vaid kõrge kontsaga kingi.

«Melania oli suurepärane modell ning tugev ja soe inimene, kes oskas poseerida. Ta ei tundnud alasti olemise ees kohmetust,» teatas fotograaf.

Melania seksikad fotod ilmusid 1996. aasta jaanuaris Prantsuse meesteajakirjas «Max»,  msee väljaanne suleti 2006. aastal.

«Tegemist oli paljastavate fotodega, kuid Melaniat see ei heidutanud. Ta oli väga professionaalne,» teatas fotosessioonil fotograafi abistanud isik.

Alé de Basseville´i sõnul võttis ta Melaniat fotografeerides eeskujuks renessansiajastu maalid, näidates fotodel naisekeha ülistamist.

«Melania oli sobiv modell, kellega sai ajas tagasi minna ja «ajaloolist» teha. Olen uhke, et pildid nii hästi välja tulid,» teatas fotograaf.

Pärast nende piltide avaldamist tehti Melaniaga mitmeid reklaamilepinguid.

Donald Trumpi sõnul on ta oma naise saavutuste üle uhke.

«Melania oli väga edukas modell ja temaga tehti mitmeid fotosid, kaasa arvatud menukate väljaannete esikaanepilte. Minu andmetel tehti kõnealune foto Euroopa ajakirja jaoks, Euroopas on sellised fotod levinud,» teatas Trump.

Melania Knauss kohtus Donald Trumpiga 1998. aastal New Yorgi moenädala peol. Paar abiellus 2005. aastal Floridas Palm Beachil Trumpile kuuluvas Mar-a-Lago hotellis. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles