FOTOD! Vene menubändi Serebro kontsert tõi Valka rekordarvu popmuusika austajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimunud Vene hittbändi Serebro kontsert oli korraldajate hinnangul vaieldamatult selle aasta osalejaterohkeim kontsert Valgas. Kontserdikülastajaid saabus nii Eesti eri paigust kui ka naaberriigist Lätist.

"Võimas kontsert ülikõva bändiga tõi Valga linna kindlalt meelelahutusürituste kaardile, see tõestas, et me oleme valmis sellise level`iga esinejaid vastu võtma ning tasemel kontserte korraldama," arvab Valga Kultuuri-ja Huvialakeskuse direktor Ülle Juht. "Tänan Valga linna ja Valga Kultuuri- ja Huvialakeskust hea koostöö eest. Kõik sujus suurepäraselt," on ka kontserdi korraldaja Siim Pohlak rahul.

Laupäeva õhtul Valga Linnapargis esinenud hõbedased vene tüdrukud suutsid sütitada kõiki kokkutulnuid nii oma kuumimate hittide kui ka vähem tuntud lugudega. Muusikalist leeki lisasid ka Live Project Lätist, meie lauljatar Renate, vanim Eestis tegutsev Vene ansambel MayDay ja DJ Lenny LaVida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles