Erki Pärnoja annab ainsa suvise festivalikontserdi Intsikurmus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Intsikurmu Muusikafestival

Erki Pärnoja on kõikide muusikasõprade suureks rõõmuks loonud Ewert and the Two Dragonsi kõrval ka oma isikliku kollektiivi. Ja veel suuremaks rõõmuks on otsustanud ta selle suvise ainsa festivalikontserdi anda just Intsikurmul.  Uurisime, millega Erki on suvel tegelenud ja kuidas mees näiteks sääskede vastu võitleb. Loe ankeeti ja saad teada, mis ta just Intsikurmu festivali oma ainsaks ülesastumiseks valis. 

Erki Pärnoja: Himmelbjerget saate oma silmaga vaatama ja oma kõrvaga kuulama tulla Intsikurmu festivalile reedel, 5.augustil kell 19.00.  

Nimi: Erki Pärnoja

Artisti/koosseisu nimi: Erki Pärnoja : Himmelbjerget

Sünniaeg: 24.01.84

iPodi top5 lugu:
Grizzly Bear - Yet Again Radiohead - Daydreaming Jakob Juhkam - Täringud Anna von Hausswolff - Evocation Daniel Ögren - She's in my dreams

Unistuste kultuurielamus:
Radiohead'i, Anna von Hausswolffi ja kindlasti ka Beyonce kontsert. Minu must-go/must-see'd.  

Unistuste artist, kellega jagaksid lava:
Ma ei saa seda välja öelda kahjuks. Sõnun ära. Ebausk.

Suurim iidol ja eeskuju:
Mul sellist ühte püsivat suurimat eeskuju ei ole. Need eeskujud muutuvad pidevalt ja tihti ei olegi nad muusikud üldse. Täna ei oskagi kedagi välja tuua vist. Või Joni Mitchell. Täna on Joni Mitchell.  

Elu suurim kontserdiäpardus:
Õnneks on kõik suuremad äpardused seni enne või peale kontserte toimunud. Aga Himmelbjergetiga saadab mind praegu see karma, et Rootsi bändikaaslaste lennud ei taha õigel ajal õigesse kohta jõuda. #fingerscrossedforintsikurmu

Kes on kõige ägedam uus täht Eesti muusikamaastikul?:
Levski! 

Mis asju suvel ajad?:
Katsun ikka suve asju ajada nii palju kui saab. Kuigi. Ujuma ei olegi saanud sel suvel veel. Jõuab. Natuke olen perega ringi sõitnud, natuke uut mussi kirjutanud ja salvestanud, mõned kontserdid on olnud.  

Festivalihundi tähtsaim küsimus: kuidas võitled sääskedega?:
Mulle õpetati ühel sääskedega seotud festivalil kasutama erinevate looduslike ja ebamaiste tõrjevahendite kihistamis-tehnikat. Lavendli õli, off ja veel mingi superkemikaal oranži korgiga. See toimis jube hästi sääskede vastu. Paraku olid probleemiks hoopis kihulased:) kõige rohkem kadestasin sel festivalil inimesi, kes tulid igaks juhuks üleni mesiniku kostüümis kohale. See olevat toiminud.  

Miks Intsikurmu festival on hea?:
Intsikurmu on mõnusa vaibiga, seal on head inimesed, inspireeriv loodus, jube hea line-up, hoomatav ala ja korraldajad teevad seda asja südamega. Söök oli ka eelmisel aastal jube hea. See on mulle väga oluline:)

Nimeta 3 asja, milleta sa korralikku festarit üle ei elaks?:
Vihmamantel/keep, kummikud, sääsetõrje

Lõpeta lause :
“Pole halba festivali, on...”: vähe sääsetõrjet!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles