Pealtnägija raskesse liiklusõnnetusse sattunud seltskonnast: tunti rõõmu vikerkaarest ja tüdruk roosas tantsis selle taustal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Ida-Virumaal.
Liiklusõnnetus Ida-Virumaal. Foto: Eero Vabamägi

 

Pärast laupäeva õhtul toimunud ülirasket liiklusõnnetust suri pühapäeva varahommikul raskete kehavigastustega haiglasse toimetatud 21-aastane naine, kes oli õnnetuse põhjustanud sõiduautos kaasreisija.

Foto: Eero Vabamägi

Juhtumi kohta on alustatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb sõidukijuhi poolt liiklusnõuete ja sõiduki käitusnõuete rikkumist ettevaatamatusest, kui sellega on põhjustatud kahe või enama inimese surm, teatas siseministeerium.

Foto: Eero Vabamägi

Traagiline õnnetus juhtus kella 20.59 ajal Ida-Virumaal Aseri vallas Tallinna-Narva maantee 126. kilomeetril asuvas Koogu külas, kus 27-aastane mees kaotas Olerexi tanklast välja sõites kontrolli enda BMW üle ning auto libises parempöördele minnes tagaosaga vastassuunavööndisse.

Narvast Tallinna suunas liikunud liinibussi roolis olnud 40-aastasel naisel ei õnnestunud paraku kokkupõrget vältida. BMW-s kaasreisijatena viibinud 21-aastane mees ja 20-aastane naine hukkusid sündmuskohal. Veel üks kaasreisija, 21-aastane naine toimetati Ida-Viru keskhaiglasse, kus ta pühapäeva varahommikul suri.

Kiirabi viis BMW juhi Ida-Viru keskhaiglasse. Liinibussis reisijana olnud 52-aastane naine sai kergemaid vigastusi ja kiirabi andis talle kohapeal esmaabi.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles