Pildid: Peaministri proua Luisa Värk näitas Saaremaal oma kasvavat kõhukest (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaa, 29. juuli 2016 – Peaminister Taavi Rõivas kohtus Saaremaa ettevõtjatega ja Luisa Värk näitas oma  kasvavat kõhukest. 

Foto: AFP / Scanpix

Peaminister Taavi Rõivas kohtus 29. juulil Saaremaa ettevõtjatega, kellega arutati ettevõtluskeskkonna arendamist ja Saaremaa võimalusi.

Peaminister tunnustas saarlasi, kuna Saaremaa on Eesti üks ettevõtlusaktiivsemaid piirkondi. Samuti tänas peaminister Rõivas ettevõtjaid kultuuri- ja spordisündmuste sponsoreerimise eest.

Foto: AFP / Scanpix

Kuressaares külastas peaminister väikelaevaehituse kompetentsikeskust, mis on TTÜ Kuressaare Kolledži teadus- ja arendusüksus eesmärgiga koondada valdkonna insenertehniline oskusteave koondamine ja viia seda ettevõtetesse.

Keskus pakub väikelaevaehituse ja merendussektorile projekteerimis- ja mudelkatseteenuseid, tegeleb väikelaevaehituses kasutatavate materjalide testimise ja arendamisega ning osutab elektroonsete süsteemide disaini ja test-tootmise teenuseid.

Peaministri sõnul aitab kompetentsikeskus suurendada piirkonnas tegutsevate ettevõtete võimekust luua kõrgema lisandväärtusega töökohti, tegeleda tootearendusega ning soodustada teaduse ja ettevõtete vahelist koostööd.

Foto: AFP / Scanpix

Saaremaa ringkäigu lõpetuseks külastas peaminister ettevõtet GoodKaarma.

GoodKaarma on hea näide perekonnaettevõttest, mis on tänu kvaliteetsetele toodetele ja nende oskuslikule turustamisele jõudnud poelettidele üle kogu Eesti, aga ka kümnesse välisriiki.

Foto: AFP / Scanpix

Peaminstrit saatis ka tema armas pere. Eriliselt säras tema lapseootel kaasa Luisa.

Vaata pilte!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles