Hennessy Live Concert - lavale astus Eesti muusikamaailma vallutav Eva Vaino!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hennessy Live Concert - lavale astus Eesti muusikamaailma vallutav Eva Vaino!
Hennessy Live Concert - lavale astus Eesti muusikamaailma vallutav Eva Vaino! Foto: Maksim Toome

Möödunud reedel, 22.juulil ootas Deja Vu's kõiki Hennessy Live Concert pidudesari, kus lavale astus just hetkel Eesti muusikamaailma vallutav Eva Vaino! Lounge Deja Vu lava vallutas lauljatar, kelle iga live on täiesti omanäoline, kuid alati intrigeeriv ja kirest tulvil ning seda kinnitas ka Deja Vu kontsert!

Foto: Maksim Toome

Hennessy Live Concert on ürituste sari, mis igal korral pakub külalistele tuntud ning armastatud artistide live-kontserte.

Foto: Maksim Toome

22. juulil astus üles andekas vokalist Eva Vaino! 

Eva Vaino on särav noor lauljatar, kes osalemisest saates “Eesti otsib superstaari” on tänaseks jõudnud erinevatele kodustele. kui ka välismaistele lavadele.

Elektroonilise muusika kollektiiviga Tiger Milk on Eva välja andnud kaks albumit, millest esimene pälvis ka Eesti Muusikaauhinna. Täna on Eva Eesti muusikamaastikul hinnatud eelkõige oma sensuaalse, kuid sisuka väljenduslaadi poolest, olles oma repertuaarivalikus ääretult mitmekülgne.

See kõik on Eva vorminud omapäraseks andekaks artistiks, keda võis kuulda möödunud reedel, 22. Juulil, lounge Deja Vu lavalaudadel, millest kujunes igati maagiline suveõhtu koos hea muusika ja maitsvate Hennessy kokteilidega!

Foto: Maksim Toome

Hennessy Live Concert on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Õhtule lisab vürtsi Hennessy, mis pakub tantsuplatsil kaasaelamisele vahelduseks jahutust!

Vaata peopilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles