Video: Hillary Clintoni biograafiafilmis on jutustajaks «jumal» Morgan Freeman

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morgan Freeman
Morgan Freeman Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide demokraatide presidendikandidaadist Hillary Clintonist valmis biograafiline film, milles on jutustajaks «jumala hääl» Morgan Freeman.

Produtsent Shonda Rhimesi 12-minutilist filmi näidata Philadelphias demokraatide konverentsil enne kui Hillary Clinton lavale astus, edastab The Telegraph.

Päarst Freemani baritonihäälega juttu kirjutasid paljud kohalolnud Twitteris, et jumal ise toetab Clintoni saamist uueks USA presidendiks.

Morgan Freeman ei ole kindlasti jumala taaskehastus Maal, see oli viide filmile «Bruce Almighty», milles Freeman kehastas jumalat.

Samuti peetakse selle tumedanahalise näitleja häält «jumalikuks», kuna teadlaste sõnul on selles hääles paigas kõik nüansid, et see kuulajate kõrvu paitaks. 

Morgan Freemanil on ka National Geographicu teadussari «Story of God», milles ta uurib maailma loomise müüte, religiooni ja jumalasse suhtumist. 

Morgan Freeman on üks neist Hollywoodi staaridest, kes toetab Hillary Clintonit. Teine kuulus Clintoni toetaja on veel Meryl Streep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles